Ресторант

ВИЖ МЕНЮТО НА РЕСТОРАНТА - 18.05.2020 г

Ресторант „Стара София“ в Хотел „ВЕГА София“ е забележителен с елегантния си декор и изящната кухня. Менюто в ресторанта е създадено със специално отношение към храната и винаги предлага най-доброто за сезона. Здравословна храна, както и типична българска и чуждестранна кухня са само част от предложенията ни към хората с изтънчен вкус, а за любителите на кулинарни пътешествия предлагаме месечни тематични менюта от различните краища на света.
В ресторант „Стара София“ Вие ще се потопите в атмосфера на дискретно и професионално обслужване, приятна музика и хармония. Уникално платно-фотос Ви връща във времето, представяйки атмосферата на известната в София  ул. Търговска през далечната 1900 г.
Елегантни маси до прозорците и чудесна гледка към планината Витоша са друго предимство на ресторанта.

Ресторантът е отворен за гостите, както следва:
Закуска от 7.00 до 10.00 часа
Рум-сервиз е на Ваше разположение.

Към ресторант „Стара София“ има и уникална винарна на 10 метра под земята, предназначена за познавачите и ценители на хубави вина. В изключителната обстановка на дегустационната зала, със съответната дискретност може да опитате някое от нашите специално селектирани вина.
Колекцията от напитки на Хотел „ВЕГА София“ беше наградена от списание Бакхус като най-добрата за 2008 година и ние продължаваме да бъдем най-добрите!